Jocurile de noroc – o parte din istoria lumii in care traim

Fie ca o recunoastem sau nu, jocurile de noroc nu au aparut de curand, ci au ani in spate, ani pe care, de multe ori, nici macar nu ii cunoastem. Iar acest lucru nu il spunem noi, ci dovezile din toata lumea, reprezentate de cazinouri si muzee.

De aceea, in cadrul acestui articol ne vom dedica fie si pentru cateva minute acestui subiect, ilustrandu-va cateva obiective turistice unde puteti afla detalii despre aceasta practica. Haideti sa le descoperim impreuna! 

Cazinoul din Constanta, Romania

Nu puteam sa nu mentionam Cazinoul din Constanta, un loc incarcat de istorie, care, din pacate, nu se mai afla intr-o stare asa de buna pe cat ar fi trebuit. Cu toate acestea, exteriorul acestuia este foarte apreciat chiar si de turistii straini, fiind un simbol pentru orasul de la Marea Neagra.

Trebuie sa mentionam faptul ca aceasta nu poate fi vizitata in interior, din cauza timpului care si-a pus amprenta asupra capodoperei, acum aflandu-se intr-o stare destul de avansata de degradare.

Dar, daca totusi va doriti cateva cadre cu spectaculosul cazinou ce a atras atentia tuturor iubitorilor de jocuri de noroc, cu siguranta trebuie sa ii acordati macar cateva minute pentru a vedea impunatorul obiectiv turistic.

Liberty Bell, Germania

Liberty Bell este unul dintre jocurile care guverneaza si astazi cazinourile, fiind oarecum bunicul pacanelelor de astazi. Acesta a fost inventat in Germania, loc in care poate fi descoperit si astazi, mai exact in orasul Vohringen.

Sau, pentru o experienta americana, puteti merge chiar in State, mai exact in Nevada. Insa, pentru ca nu multi turisti aleg sa mearga peste ocean, America fiind o tara destul de diferita, ce nu se potriveste oricui, Germania poate fi o solutie potrivita pentru persoanele care isi doresc sa afle trecutul aparatului Liberty Bell.

The Museum of Gaming History, Las Vegas

In cazul in care va doriti o experienta diferit de ceea ce va poate oferi Europa, atunci Las Vegas este unul dintre orasele recunoscute pentru jocurile de noroc si viata de noapte.

Asadar, tot aici puteti vizita si The Museum of Gaming History, un loc incarcat cu istorie si informatii interesante, potrivite atat persoanelor care sunt atrase de acest domeniu, cat si celor mai putin interesate.

Chiar daca poata denumirea de muzeu, aici va veti simti intocmai ca intr-un cazinou din Vegas, fiind inconjurat de aparate care mai de care mai „norocoase”. 

La finalul acestui articol…

In final, pentru o experienta perfecta, sa nu uitam de importanta transportului. Pentru ca stim cat de important este sa descoperiti locuri noi, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, menite sa va conduca la cele mai frumoase destinatii in deplina siguranta.

Mai mult decat atat, suntem convinsi ca siguranta si eficienta sunt caracteristicile principale pe care vi le doriti atunci cand va alegeti un mijloc de transport, astfel ca, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt intotdeauna atent verificate de mecanicii nostri, pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai frumoase experiente!

Lasă un răspuns