Cum sa achizitionez un apartament in Bucuresti?

Se stie destul de bine ca, in urma cu cativa ani, piata imobiliarelor a explodat. Si cand spun acest lucru, ma refer la faptul ca preturile apartamentelor au crescut intr-atat de mult, incat nu multa lume si le-a mai permis. Iar aici ma refer in special la apartamentele din orasele mari ale tarii, care sunt foarte cautate.

De exemplu, preturile apartamentelor din Bucuresti sunt si in ziua de astazi destul de mari, lucru care face ca ele sa nu poata fi cumparate decat de cei care au o situatie materiala destul de buna.

Preturile apartamentelor in Bucuresti difera in special in functie de zonele in care acestea sunt amplasate. Astfel ca, daca doriti sa gasiti apartamente de vanzare in zona Unirii sau amplasate in alte zone bune, adica in apropiere de centrul orasului sau de unele zone prospere ale capitalei, atunci trebuie sa stiti ca preturile acestora pot fi unele destul de piperate.

Sau, de exemplu, exista blocuri noi, unde apartamentele au o suprafata destul de mare, lucru care de asemenea le face pe acestea sa coste mult mai mult decat apartamentele situate in blocurile mai vechi ale capitalei.

Desigur, este bine de mentionat chiar si faptul ca apartamente ieftin in Bucuresti nu se pot gasi nici macar in zonele limitrofe ale orasului. Da, acestea pot parea ieftine, insa numai pentru cei care au foarte multi bani, nicidecum pentru oamenii de rand care au un venit lunar modest.

Pot fi cumparate, insa, apartamente in Bucuresti apeland la ajutorul unei agentii imobiliare. Totusi, atunci cand doriti sa apelati la ajutorul unei astfel de agentii imobiliare, trebuie sa stiti ca acest lucru va va costa.

Astfel ca, orice agentie imobiliara percepe un comision care nu este deloc unul modest, doar pentru simplul fapt ca poate cauta un apartament in locul dumneavoastra. Insa cei mai multi din ziua de astazi aleg sa isi caute singuri apartamentele pe care vor sa le cumpere, iar asta in principal folosind internetul.

Internetul este locul in care toti cei care doresc sa isi vanda apartamentele in ziua de azi, pun anunturi, pentru ca acestea sunt gratuite mai pe toate site-urile de acest gen.

In final putem spune ca, atunci cand aveti rabdare si cautati cu atentie, puteti gasi si achizitiona apartamentul mult visat. Mai mult decat atat, il puteti achizitiona pe acesta la un pret destul de bun si care sa va avantajeze destul de mult.

Insa atunci cand cumparati un apartament in Bucuresti, trebuie neaparat sa tineti cont si de zona in care acesta este amplasat, pentru ca Bucurestiul este un oras destul de mare si unele cartiere sunt rau famate, dupa cum puteti vedea zilnic la televizor.

Lasă un răspuns