De ce este indicat sa consumati batoane de slabit?

Fiecare persoana care se lupta cu kilogramele in plus, isi doreste sa gaseasca secretul pentru a obtine cat mai rapid greutatea dorita si un corp perfect.

Ei bine, cel mai indicat mod de a obtine un corp perfect este acela de a urma un regim alimentar sanatos, plus antrenamente la sala de sport, si nu in ultimul rand, consumul a cel putin un Baton De Slabit Slim Bar Cu Ceai Verde Pink in fiecare zi.

Aceste batoane de slabit care sunt totusi bogate in proteine, pot duce la o reducere a grasimii corporale. Exista trei moduri diferite in care proteina poate ajuta la scaderea in greutate si, mai precis, la pierderea de grasimi.

Acesta poate creste usor metabolismul dvs. pentru a crea un deficit de calorii. Poate creste saturatia care va impiedica foamea. Proteina poate reduce nivelul de ghrelin, cunoscut sub numele de hormonul foamei.

Studii cum ar fi un studiu din 2003 au constatat ca, atunci cand se reduce aportul de carbohidrati si creste proteina, compozitia corpului se va imbunatati. Un studiu realizat in 2004 a constatat ca o dieta bogata in proteine ​​poate creste termogeneza, satietate si ameliora pierderea in greutate.

Un alt studiu a constatat ca o combinatie de exercitii de rezistenta si cresterea aportului de proteine ​​din zer a condus la rezultate mai mari in ceea ce priveste pierderea de grasimi. Un studiu din 2011 a constatat ca proteina din zer (dar nu proteina din soia) a dus la o pierdere semnificativa in greutate si o imbunatatire a compozitiei corporale la adultii supraponderali si obezi.

Un alt studiu din Jurnalele de Gerontologie a constatat ca cresterea proteinei in timp ce a avut un deficit de calorii a dus la o compozitie imbunatatita a organismului, deoarece proteina a impiedicat pierderea muschilor si cresterea pierderilor de grasimi.

Acest ultim punct este motivul pentru care proteina este atat de importanta in timpul pierderii in greutate, studii au aratat in mod continuu ca nivelurile ridicate de proteine ​​in timpul unei diete cu deficit de calorii pot proteja masa slaba in timp ce grasimea este redusa. Un alt studiu a constatat ca protectia de doua ori mai mare decat cea recomandata a fost optima pentru protectia masei slabe in timpul unei diete.

Batoanele de slabit precum Slim Bar Cu Ceai Verde Pink reduc apetitul (prin scaderea ghrelinului si cresterea sentimentului). Un studiu realizat in 2011 a constatat ca proteina din zer a avut un efect mic, dar semnificativ, asupra ghrelinului (cunoscut sub numele de hormonul foamei).

Prin scaderea ghrelinului, va reduceti pofta de mancare si impiedicati gustarile ulterioare. Desigur, proteinele din zer pot creste si sentimentul (cat de plin va simtiti dupa ce ati mancat). Combinati aceste doua impreuna si ca o bara de proteine ​​poate face o mare diferenta in dieta dvs.

Asadar, un asemenea baton de slabit precum Slim Bar Cu Ceai Verde Pink, in ciuda faptului ca din continutul de 40 de grame, are 10.26 grame de proteine, poate contribui la pierderea in greutate.

Lasă un răspuns