Facebook marketing pentru o promovare a site-ului asa cum trebuie

Retelele de socializare sunt unele dintre cele mai eficiente metode pentru promovarea site-ului si pentru a atrage atentia publicului tinta. Dat fiind faptul ca pe astfel de platforme se regasesc milioane de utilizatori, este mult mai simplu de a va face auzit, cu un minim de efort.

Cu toate acestea, exista cateva sfaturi de care sa tineti cont, astfel incat sa puteti atrage atentia clientilor cu privire la afacerea dumneavoastra. Dar despre acestea vom discuta chiar in randurile ce urmeaza.

Organizati un plan de postat

Este foarte important sa fiti mereu prezent in vietile publicului, de aceea, inainte de toate, va sugeram sa aveti un plan de postat. Astfel, puteti sa va organizati materialul ce urmeaza a fi publicat pe o perioada de doua saptamani pentru inceput, pentru a va familiariza mai bine si cu aceasta parte din afacerea dumneavoastra.

De asemenea, nu uitati sa va faceti si un program de postat, in functie de cat de des doriti sa apareti pe platforma Facebook. Puteti sa postati de cateva ori pe saptamana sau chiar o data pe zi, dar depinde foarte mult si de materialul pregatit. Nu uitati sa fiti si perseverent, deci, daca ati organizat un program, va recomandam sa il si respectati. 

Mizati pe un continut variat

Daca tot am vorbit anterior despre continut, trebuie sa mentionam faptul ca acesta ar fi bine sa fie cat mai diversificat posibil. Practic, pe pagina ar trebui sa se regaseasca postari care sa informeze publicul, sa il determine sa treaca la actiune dar si postari menita sa incurajeze publicul sa interactioneze cu dumneavoastra.

Astfel, veti putea afla toate nevoile publicului, acesta devenind din ce in ce mai motivat si dornic sa va descopere afacerea. In plus, respectand cele trei categorii de postari mentionate mai sus, va asiguram ca nu se va instala monotonia, existand mereu cate ceva interesant de descoperit pe pagina afacerii dumneavoastra.

Nu uitati de continutul vizual

Oricat de bun ar fi continutul scris, Facebook se bazeaza foarte mult pe imagini si continut vizual de principiu. Astfel, nu uitati ca fiecare postare (sau marea majoritate) sa contina imagini sau videoclipuri, care sa se potriveasca cu textul din descrierea fiecarui fisier.

De asemenea, aveti in vedere ca acestea sa fie captivante, iar, in ceea ce priveste continutul video, aveti mare grija cu lungimea videoclipului. Nu ne dorim sa plictisim publicul, nu-i asa? 

La final, daca va doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la mecanismul de functionare al platformei de socializare Facebook, atunci agentia de marketing online din Timisoara, Project Media, va sta permanent la dispozitie. Indiferent de intrebarile pe care le aveti, echipa Project Media va va sta permanent la dispozitie, pentru a rezolva orice problema in ceea ce priveste strategiile de marketing.

Mai mult, daca va doriti ca afacerea dumneavoastra sa atinga cele mai bune rezultate in topul cautarilor Google, cu siguranta trebuie sa apelati la Project Media. Nu ezitati sa ne contactati, caci nu veti regreta!

Lasă un răspuns