Care este cea mai buna centrala pe lemne in 2019

Exista momente in care mergem la cumparaturi si nu alergam dupa cel mai mic pret, ci preferam mai degraba sa platim mai mult pentru un produs de calitate. Acestea nu sunt numaidecat simple achizitii, ci pot fi privite ca pe niste investitii pe termen lung. La fel ar trebui sa facem si atunci cand ne achizitionam o centrala pe lemne.

Nu iti cumperi in fiecare zi o centrala pentru incalzirea locuintei. Nici macar o data la cinci ani nu ar trebui sa faci aceasta achizitie. Atata timp cat investesti intr-o centrala de calitate, aceasta ar trebui sa functioneze zeci de ani fara probleme tehnice si fara alte costuri suplimentare.

In momentul in care decizi achizitia unui sistem de incalzire cu combustibil solid, ar trebui sa cauti cea mai buna centrala pe lemne deoarece, asa cum spuneam, este o investitie pe termen lung de care iti propui – cu siguranta – sa te bucuri cat mai mult.

Dar care este cea mai buna centrala pe lemne in 2019? Am analizat piata de centrale pe lemne din Romania, am vorbit cu instalatorii de centrale si totodata am cerut pareri foarte multor persoane care folosesc un sistem de incalzire cu combustibil solid. Cele mai multe mentiuni le-a avut centrala Stropuva S20.

Datorita numarului mare de recomandari am ales sa recomandam acest model ca fiind cea mai buna centrala pe lemne in 2019. Iar despre ea vom vorbi in randurile urmatoare ale acestui articol.

Stropuva S20 – o centrala pe care trebuie sa o ai in vedere in 2019

Stropuva S20 este o centrala termica pe lemne care se remarca in primul rand cu niste caracteristici tehnice pe care nu le intalnim la prea multe centrale. In primul rand, acest cazan are o structura simplificata care il face nu numai usor de folosit, ci totodata rezistent in timp.

O structura simpla inseamna totodata mai putine batai de cap. Practic, ce e simplu este si durabil, iar datorita simplitatii si a materialelor de calitate, centrala Stropuva S20 are o durata de viata impresionanta.

Caracteristici tehnice

Asa cum spuneam, Stropuva S20 se face remarcata cu caracteristici tehnice de exceptie.

Cazanul are o capacitate de 20 kW, o putere suficient de mare pentru a incalzi cu succes o incapere de pana la 200 de metri patrati.

Durata de ardere este, de asemenea, impresionanta. Practic, o singura incarcatura de combustibil solid garanteaza o durata de ardere de peste 30 de ore, ceea ce nu e deloc putin. Aceasta autonomie generoasa este foarte importanta pentru confortul utilizatorului.

Garantia centralei Stropuva S20 este una extinsa: timp de 5 ani de zile vei beneficia de suport tehnic si de reparatii gratuite pentru defectiunile care apar din cauza producatorului.

Este o centrala certificata CE care poate folosi o varietate generoasa de tipuri de combustibil solid.

Raportul calitate/pret este unul excelent, iar daca esti in cautarea unei centrale pe lemne buna in 2019, atunci ar trebui sa o cumperi pe cea mai buna. Mai exact, iti recomandam centrala Stropuva S20 si cu siguranta vei fi foarte multumit de alegerea facuta.

Lasă un răspuns