Unde poti gasi Ahrefs la un pret rezonabil si la ce te ajuta

Noi am cumparat Ahrefs la pachet cu mai multe utilitare de seo, mai exact cu peste 80 accesand Ahrefs group buy.

Contra unui abondament foarte avantajos am obtinut toate aceste utilitare rapid si eficient si acum le putem folosi in campaniile noastre. Acum sa iti explicam la ce ne ajuta Ahrefs si de ce tot mai multe persoane au nevoie de acest utilitar.

In cadrul auditului site-ului, veti obtine, de asemenea, unele indrumari cu privire la motivele pentru care fiecare problema este importanta si cum sa o rezolvati. Doar dati clic pe pictograma de informatii corespunzatoare (semnul intrebarii intr-un cerc gri) pentru a afla mai multe despre orice problema.

Gasiti oportunitati de blogging clienti in cateva secunde

Majoritatea tutorialelor privind gasirea oportunitatilor de postare a clientilor va vor sfatui sa faceti acest lucru utilizand operatorii Google de cautare avansata. Dar aceasta metoda are destule dezavantaje.

  • Trebuie sa va petreceti timp analizand rezultatele;
  • Exista o lipsa de metrici pentru SEO;
  • Va limiteaza la site-uri cu pagini de tipul call us.

As spune ca ultimul punct este cel mai mare dezavantaj, deoarece multe site-uri web nu au o pagina asa-numita „scrieti-ne”. Cu toate acestea, atata timp cat le oferiti continut „de calitate”, am constatat ca majoritatea site-urilor sunt deschise pentru a accepta contributiile clientilor.

Asadar, incercati sa profitati de baza de date masiva a site-urilor de continut 918M + pentru a gasi site-uri relevante relevante care inca nu au legatura cu dvs., apoi accesati-le si vedeti daca sunt dispusi sa accepte un articol de tipul guest post.

Explorator de continut> introduceti un subiect> un articol pe domeniu> evidentiati mentiunile nesolicitate

Introducerea unui cuvant cheie in Content Explorer va returna toate paginile (din baza noastra de date de aproape 1 miliard de pagini web) care mentioneaza acest cuvant cheie in continutul lor (sau titlu). Daca un site web mentioneaza cuvintele dvs. cheie pe paginile dvs., inseamna ca site-ul este intr-un fel relevant pentru nisa.

Daca bifati casuta „un domeniu pentru un articol”, va puteti  asigura ca in rezultate vor fi afisate doar un singur articol pe domeniu, iar evidentierea mentiunilor nesolicitate va va asigura afisarea numai a site-urilor care nu au fost inca legate de dvs.

De acolo puteti limita lista dvs. de rezultate de cautare si mai mult prin adaugarea unui Rating de domeniu (DR) sau a publicarii filtrului de date.

Iata un alt truc:

Daca stiti numele unui blogger prolific invitat in industria dvs., utilizati operatorul de autor in Content Explorer pentru a gasi toate site-urile pentru care a scris. Apoi, intindeti-va si vedeti daca puteti scrie si pentru acele site-uri.

Daca doriti sa excludeti ca site-ul sa apara in rezultatele cautarii, puteti utiliza urmatorul operator in Content Explorer: -site: sitesite.com

Cu toate acestea, deoarece Content Explorer functioneaza numai cu marcaje specifice autorului, aceasta tactica nu va ridica totul. Deci, iata un truc foarte frumos pe care l-am descoperit recent:

Luati profilul Twitter pentru bloggerul prolific oaspete pe care l-ati gasit, apoi uitati-va la backlink-urile care indica profilul lor.

Lasă un răspuns