Peretii demontabili – solutia optima pentru amenajari inteligente

Spaţiile de birouri trebuie să fie compartimentate corespunzător pentru ca angajaţii să se simtă confortabil în timpul lucrului, dar şi pentru optimizarea corectă a spaţiului disponibil. Cea mai comună soluţie este reprezentată de pereţii demontabili, din diverse materiale.

Pereţii demontabili pot fi găsiţi în mai multe stiluri şi pot fi aleşi ţinând cont de nevoile specifice ale spaţiului. Fiecare proprietar de birouri are posibilitatea de a fi creativ, poate alege culorile dorite, modelele perfecte sau tipul de prindere şi de amplasare potrivit.

Pereţii demontabili din sticlă – practici, durabili și eleganți

Fiecare şef de departament îşi doreşte un spaţiu cât mai bine compartimentat pentru echipa sa, în care angajaţii să lucreze constructiv şi cu determinare. Amenajarea interioară cu pereţi demontabili din sticlă ajută la obţinerea unei iluminări optime şi generează senzaţia de spaţiu mai mare.

Pereţii din sticlă pun accent pe îmbinarea existentă între elementele estetice şi funcţionale. Prin urmare, având la dispoziţie o infinitate de modele, fiecare persoană poate alege divizarea spaţiului în mod optim.

Toate sistemele sunt personalizate, ţinând cont de dimensiunea viitorului perete. Modelele şi finisajele, inserţiile de tipul text, imaginile, cifrele şi izolarea fonică sunt o parte dintre elementele pe care le poţi alege.

Astfel, se poate distinge o întreagă listă de avantaje ale pereţilor demontabili din sticlă:

 • oferă gradul perfect de transparenţă;
 • sunt durabili, rezistă foarte bine pe termen lung;
 • oferă cea mai simplă metodă de izolare fonică;
 • sunt relocabili şi reutilizabili;
 • nu se intervine foarte mult asupra elementelor care deja există în spaţiu;
 • oferă posibilitatea de a monta jaluzele verticale;
 • sunt practici şi funcţionali pentru mai multe medii de construcţie;
 • sunt uşor şi ieftin de întreţinut;
 • sunt o combinaţie perfectă între estetică şi funcţionalitate;
 • sunt sisteme versatile;
 • serviciile post-vânzare sunt asigurate, chiar şi după ce garanţia se termină;
 • se pot combina cu mai multe elemente de compartimentare interioară;
 • permit diverse amplasări, în funcţie de nevoile specifice ale spaţiului;
 • sunt ancoraţi în nevoile prezente şi viitoare;
 • sunt sisteme moderne, care vor rămâne în trend mulţi ani.

Un spaţiu care beneficiază de o cantitate suficientă de lumină este unul confortabil, în care se poate lucra eficient.

Angajaţii au nevoie de o lumină corespunzătoare, pentru a nu obosi repede în timp ce lucrează, iar pereţii de sticlă sunt perfecţi în acest sens. Sticla nu blochează lumina şi generează sentimentul de spaţiu larg şi încăpător.

Pereţii demontabili – o investiţie pentru viitor

Pereţii demontabili reprezintă cea mai bună soluţie, atât pentru prezent, cât şi pentru viitor. Aceștia comunică foarte bine cu spaţiul şi asigură linişte, creativitate şi eficienţă; iar toate acestea conduc spre un rezultat practic şi uimitor.

În momentul în care birourile sunt relocate, pereţii demontabili pot fi luaţi în noul spaţiu şi adaptaţi, astfel încât să se potrivească noilor necesităţi.

Pereţii demontabili de la Office Nova Concept: o soluţie bună pentru un spaţiu bine delimitat

Alegând pereţi demontabili de la Novaconcept, problema compartimentării este de domeniul trecutului. O echipă cu experienţă lucrează pentru obţinerea celor mai interesanţi pereţi şi, astfel, se vor obţine spaţii ideale pentru lucru.

Cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre pereţi demontabili din sticlă transparentă, pereţi demontabili din sticlă sablată, prin care nu se vede nimic, pereţi compacţi şi chiar pereţi metalici. Totul ţine, în fond, de specificul interiorului.

Cu pereţii demontabili de la Office Nova Concept se vor asigura cele mai moderne interioare, de care toţi vizitatorii vor fi încântaţi.

Modul în care interiorul unei firme se prezintă este cartea de vizită a oricărei afaceri. Cu cât spaţiile de birouri par mai moderne şi mai bine întreţinute, cu atât imaginea de ansamblu va fi una mai profesională şi mai serioasă.

Impresia clienţilor şi a potenţialilor parteneri se va reflecta în succesul imediat şi pe termen lung al oricărui business şi, de aceea, este important să fie canalizată toată energia spre un design cât mai modern, obţinut la un raport calitate preţ foarte bun.

Lasă un răspuns