Tigla metalica – unul dintre cele mai bune materiale pentru acoperisul casei tale

În ultimii ani, proiectele imobiliare s-au extins, iar acest lucru i-a determinat pe producătorii de top să caute soluții eficiente la cele mai înalte standarde ale calității, care să răspundă, în același timp, celor mai exigente nevoi ale arhitecților.

Disponibilă într-o mare varietate de culori și mărimi, țigla metalică este un material preferat de mulți specialiști în construcții datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă.

Astfel, garanția anticoroziune și garanția pentru menținerea culorii se numără printre atributele cele mai importante ale unei astfel de învelitori.

Un montaj din țiglă metalică are o durată medie de exploatare suficient de mare încât să nu vă mai faceți griji prea curând cu privire la acoperiș.

Țigla metalică de la RoofArt

Compania românească RoofArt, activă pe piața sistemelor de acoperiș de peste 17 ani, oferă soluții practice și durabile dezvoltatorilor de proiecte imobiliare.

Produsele existente în portofoliu au o calitate superioară, grație materiei prime utilizate – oțel nordic, furnizat de concernul suedez SSAB, precum și datorită investițiilor în utilaje efectuate în mod constant.

Poate te întrebi cu ce se diferențiază țigla metalică de la RoofArt de alte produse de pe piața de profil? Răspunsul este simplu: prin atributele de excepție pe care le conferă acest tip de învelitoare, în cazul unui montaj corect.

În continuare vom face o prezentare, pe scurt, a celor mai importante dintre ele:

  1. Conferă siguranță în manevrare

Datorită proprietăților anti-alunecare pe care le prezintă, țigla metalică de la RoofArt asigură ușurința lucrului la înălțime și oferă siguranță montatorilor.

  1. Prezintă o rezistență sporită la zgârieturi

Particulele acrilice dure împiedică apariția zgârieturilor superficiale la nivelul tablei, datorate manevrării sau depozitării, iar acest fapt indică o calitate superioară a materialelor din care a fost confecționată, precum și a vopselei.

  1. Asigură un grad ridicat de rezistență la razele ultraviolete și datorită acoperirii de calitate, culorile se mențin vii pentru o perioadă îndelungată

Rezistența la raze UV pe care o asigură acoperișul din țiglă metalică îi conferă un avantaj spre deosebire de alte produse de pe piață, aspectul și culoarea inițială păstrându-se timp îndelungat, de aici și garanția de 15 ani oferită pentru decolorare.

  1. Este un produs ecologic care nu poluează mediul

Vopseaua folosită pentru vopsirea țiglei metalice de la RoofArt are în componența sa elemente bio, ceea ce înseamnă că materialul nu polueaza mediul.

  1. Are proprietăți ignifuge

Fiind confecționată dintr-un material excepțional cu valențe ignifuge, țigla metalică produsă de RoofArt își păstrează calitățile și aspectul la temperaturi de până la 100°C.

  1. Conferă acoperișului un aspect uniform și estetic

Aspectul uniform este dat de îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă, indiferent dacă ne referim la țigla metalică clasică sau dublu-modulară, aceasta fiind asigurată prin tăierea 3D a materialului.

Alege un sistem complet de la un singur producător

Principalul avantaj pe care îl oferă acest sistem este dat de versatilitate, fiind opțiunea ideală pentru orice tip de construcție.

Dar indiferent că vorbim despre o clădire nouă sau una în renovare, recomandarea specialiștilor constă în alegerea unui sistem complet de acoperiș cu accesoriile aferente de la un singur producător, pentru ca îmbinarea să fie perfectă, pentru etanșeitate și eliminarea riscului de infiltrare a apei pluviale în structura acoperișului, în plus, designul să fie uniform și să nu existe diferențe de calitate sau de nuanțe. În acest fel, se asigură și valabilitatea garanției oferite de producător.

Printre elementele care vin în completarea sistemului de învelitoare se numără: coame, frontoane, șorțuri de streașină, dolii și alte accesorii din tablă necesare etanșării întregului acoperiș.

Un alt aspect pe care ar trebui să îl avem în vedere este instalarea corespunzătoare unui sistem pluvial de calitate care să confere siguranță și durabilitate în timp.

Rolul esențial pe care îl îndeplinește sistemul de jgheaburi și burlane rezidă în protejarea clădirii de infiltrațiile generate de apa de ploaie, zăpadă sau gheața topită de pe acoperiș.

Lasă un răspuns