Cu rafturi si etajere de calitate organizezi mai usor lucrurile din locuinta si decorezi rapid camerele in care sunt amplasate

Într-o locuinţă cu spațiu redus organizarea este esenţială. Cum spațiul nu este atât de ofertant fiecare obiect și lucru trebuie să își găsească locul, să poată fi depozitat, aranjat în așa fel încât volumul ocupat să fie cât mai mic.

Corpurile de mobilier voluminoase unde ar putea intrat toate lucrurile de care ai nevoie prin casă pot fi înlocuite de rafturi perete. Marele lor avantaj este că se pot face și la comandă, pot avea ce dimensiuni ai nevoie, se pot monta ușor și sunt foarte simplu de folosit.

Ai ales câteva rafturi perete simple sau rafturi perete suspendate, ai găsit și locul unde vor sta, le-ai fixat și poți pune pe raft tot ce ai nevoie.

Indiferent dacă alegi rafturi sau etajere moderne veți putea organiza totul mult mai ușor, într-un timp foarte scurt, aceste rafturi perete suspendate sau etajere moderne se pot monta în orice cameră, rezistă foarte bine la uzură și la variaţii de temperatură și umiditate.

Costuri mici, impact maxim, gama variată de modele

Modelele noi de etajere cărți sau rafturi moderne de living au atât o latură funcţională, puteți pune cărți, obiecte decorative, lucruri utile în fiecare cameră, dar și una decorativă, se integrează perfect într-un decor deosebit și pot contribui la crearea unei atmosfere interesante în locuinţă.

Costurile unor etajere cărți și rafturi moderne de living sunt reduse, se pot comanda online rapid, se pot face și la comandă pentru a se potrivi perfect în spațiul avut la dispoziție.

Materialele din care sunt făcute poliţele și etajerele sunt extrem de variate, avem etajere metalice, din lemn, corpurile obţinute din ele sunt solide, se pot demonta ușor și remonta oricând e nevoie. Combinaţiile obţinute pot fi practic infinite, poți să decorezi camerele cum îți dorești și să obții o funcţionalitate ridicată cu investiţii minime.

Rafturile și etajerele se integrează perfect în orice decor, au greutăţi reduse, timpul de execuție și de fixare pe perete sau în alte zone ale locuinţei este redus. Cu câteva etajere și rafturi orice locuinţă banală se poate transforma rapid într-una modernă, cu o atmosferă foarte interesantă oferită celor care vă trec pragul.

NoRDA are rafturi și etajere din materiale rezistente pentru decoraţiuni de interior utile și cu un design plăcut, eficiente

NoRDA vă poate ajuta să vă pune-ți în aplicare toate ideile oferindu-vă rafturi și etajere moderne ideale pentru etalarea unor lucruri sau pentru decorarea unor spaţii care nu reușesc să transmită prea mult.

Aspectul funcţional și estetic deosebit, finisajele naturale ale rafturilor din lemn masiv, simplitatea designului etajerelor de la NoRDA, toate aceste elemente se pot transforma în atuuri ale unui decor de efect obținut cu bani puțini.

Rafturile și etajerele se fac la comandă pentru a se potrivi cât mai bine cu decorul locuinţei, sunt rezistente, au materiale de calitate superioară și un design deosebit pentru decoruri cât mai moderne și mai interesante.

Compartimentele, bibliotecile, display-uri gata de a fi folosite, iată alte obiecte din oferta NoRDA pe care le puteți folosi oriunde în locuinţă.

Depozitarea obiectelor preferate sau a diverselor lucruri este ușoară, odată fixate rafturile și etajerele de la NoRDA pot susţine greutăţi destul de mari, totul pentru ca tu să poți să îți expui cele mai dragi lucruri, să le vezi mereu și să le admiri alături de prieteni sau familie.

Produsele comandate de pe site-ul oficial sunt livrate ca și un cadou, transportul este gratuit dacă ai colete peste 300 ron, articolele prezentate pe site sunt originale și vin în ambalaje corespunzătoare.

Lasă un răspuns