Biberoanele pentru copii, solutia ideala pentru hranirea copilului in primele luni de viata

Laptele matern este esenţial pentru dezvoltarea normală a nou-născutului în primele luni de viață. De multe ori însă alăptarea la sân nu este posibilă, lactaţia poate fi insuficientă, cazuri în care hrănirea copilului cu biberonul devine o alternativă foarte ușor de pus în practică.

Hrănirea cu biberonul este simplu de făcut, nu e neapărat ca mămica să fie implicată în hrănire, poate și tatăl să o facă cât timp mama se ocupă de alte probleme. În biberon poate fi pus și lapte matern, atunci când mămica are de unde, dar și lapte special pentru copiii mici, lapte praf.

Odată ce bebeluşul a acceptat biberonul hrănirea sa nu mai impune un program așa de strict, hrănirea poate avea loc oriunde, e suficient să existe biberonul umplut cu lăptic.

Pe de altă parte dacă se folosesc biberoane pentru copii mămica știe exact cât lăptic consuma copilul, sau poate ceai, se poate doza foarte bine o anumită cantitate de lapte necesară pentru fiecare masă recomandată.

Design îmbunătăţit și eficiența sporită

Noile tipuri de biberoane pentru copii au un design special care le permite să ofere o experiență foarte apropiată de cea oferită de mămică în timpul alăptării. Textura, flexarea sau întinderea sânului sunt imitate aproape perfect de materialul de calitate din care e făcut biberonul.

Astfel copilul nu va simți diferența între sânul mamei și biberoane bebeluşi, va putea să se hrănească cum trebuie de fiecare dată, oriunde s-ar afla. Indiferent ce tip de biberoane bebeluşi veți alege valva specială cu care sunt dotate permite hrănirea rapidă și fără probleme, confortabilă, copilul nu riscă să se înece.

Manevrarea acestor biberoane nou născuți este ușoară, se pot încălzi și umple imediat, se igienizează ușor, se pot spăla fără probleme și se pot depozita în spaţii special amenajate.

Biberoanele își dovedesc utilitatea și atunci când micuţii trebuie să fie monitorizaţi strict pentru a ști ce cantitate de lapte consumă, dacă consumă suficient, dacă au probleme de sănătate legate de hrănire.

Cu câteva biberoane nou născuți în arsenalul mămicilor viața va fi mult mai simplă, copilul va fi hrănit la fel de bine ca la sân, experiența nu va fi diferită cu nimic și laptele sau ceaiul va putea fi băut cu plăcere de fiecare dată.

Miababy comercializează biberoane de toate tipurile din materiale de calitate superioară

În magazinul online cu experiență Miababy aveți la dispoziție o selecție vastă de biberoane de toate tipurile, de la cele clasice, biberon sticlă, la cele mai complexe, Closer to Nature sau Anti-colici.

Toate tipurile de biberoane au valve speciale, unele sunt anti-colici, tetina e din silicon moale, forma tetinei e foarte asemănătoare cu ce a sânului mamei. Fluxul tetinei din silicon este lent sau mai rapid pentru ca micuțul să poată înghiți bine lăpticul, orice biberon sticlă de la Miababy nu conține BPA.

În ofertă sunt incluse și seturi speciale pentru alăptarea cu biberonul, cu tot ce are nevoie o mămică pentru o alimentare rapidă și sigură, confortabilă a copilului.

Dacă micuțul are colici mai mereu în seturile speciale sunt incluse și sisteme anti-colici cu două supape inovatoare, care direcţionează aerul în biberon și evită trimiterea lui în burtica micuţilor. În aceleași seturi mai găsim și cana de tranziţie pentru trecere la băutul independent.

Tetinele ortodontice, comprimabile respecta dezvoltarea palatului, a danturii și a gingiilor și permit o alăptare adaptată nevoilor micuţilor.

Biberoanele de la Miababy au formă ergonomică, sunt ușor de folosit și de apucat, se curăţă rapid, se umplu în câteva secunde, pot avea și tub de ventilație cu senzor de temperatură pentru a avea mereu lăptic călduţ, nu prea fierbinte.

Produsele din această categorie se pot utiliza în hrănirea copiilor între 0 și 24 de luni, materialele din care sunt făcute biberoanele sunt polipropilena, siliconul și sticla, iar capacitatea lor ajunge și la 340 ml.

Lasă un răspuns