Balconul inchis – spatiu suplimentar util si relaxant

Vrei să câștigi rapid spațiu suplimentar, pentru relaxare sau pentru orice altă destinație în apartamentul tău de bloc?

Ei bine, există o soluție simplă și rapidă: crearea unei mici zone de relaxare, de luat masa sau chiar de birou cu ajutorul soluțiilor pentru închideri balcoane pe care le ai acum la îndemână, grație unui sector al amenajărilor și decorațiunilor interioare aflat în continuă evoluție.

Închiderea balconului nu este deloc o idee nouă, mai ales în România, unde legislația este foarte permisivă în acest sens, însă extrem de atractivă este ideea creării unei adevărate extensii din sticlă, care poate fi folosită pe tot parcursul anului și în orice anotimp, și mai mult decât atât, care poate fi transformată într-o adevărată mini-gradină. Fereastra glisantă este instrumentul principal cu ajutorul căruia poți crea acest nou spațiu din casa ta.

Plus de spațiu și valoare pentru locuința ta

Balconul sau logia închise astfel nu numai că înseamnă o “cameră” suplimentară pentru casa ta, însă integrează în suprafața totală a acesteia și câțiva metri pătrați în plus, care se traduc atât în economie de spațiu, cât și în valoare adăugată casei.

Un avantaj extrem de important al închiderii balconului și al creării unui spațiu suplimentar este acela că nu necesită muncă și timp mult și nici nu este nevoie ca toată casa să fie transformată într-un șantier.

Optează pentru închidere balcon cu ferestre glisante din aluminiu, care sunt o soluție foarte modernă și estetică, dar și una practică și eficientă din punct de vedere energetic.

În plus ferestrele mari glisante, cu profile fine și elegante, care se vor adapta în mod natural designului interior al locuinței, îți permit să păstrezi o luminozitate naturală maximă, atât în noul spațiu creat, cât și dincolo de acesta.

Spațiu util, indiferent de sezon

Ușile glisante din sticlă, cu profile din aluminiu ușoare și moderne te pot ajuta să faci din spațiul tău suplimentar o oază de relaxare, atât vara cât și iarna.

Primăvara și vara geamurile pot fi aproape complet culisate, permițând aerului călduț să inunde încăperea în care iei masa, în care îți bei cafeaua, sau colțul tău favorit de lectură, în timp ce iarna te poți bucura de un colț cald și retras, în care să privești zăpada așternută sau ninsoarea, dar să te bucuri și de confort cu o ceașcă de ceai fierbinte.

Eficiență energetică maximă la preț accesibil

Închiderea balconului cu ferestre glisante din aluminiu garantează o izolare optimă din punct de vedere termic, la un preț accesibil în raport cu beneficiile oferite.

Optează întotdeauna pentru profile din aluminiu de etanșare a sticlei cu perii de izolare și pentru o sticlă tratată termic și vei avea parte de cea mai bună izolare cu putință.

Pe de altă parte, ferestrele glisante ca soluție pentru închidere a unui balcon oferă și izolare fonică. Mulți proprietari de apartamente din blocuri moderne optează pentru această soluție pentru a lupta eficient împotriva zgomotului, pentru că un balcon sau o logie funcționează întotdeauna ca o zonă tampon, care menține zgomotele din exterior departe de interiorul casei.

Lasă un răspuns