Tokenul lansat de Swytch in ideea de a combate efectele incalzirii globale

Cu siguranta ca incalzirea globala reprezinta la ora actuala una dintre problemele cele mai arzatoare. Nici nu are rost sa mai mentionez despre cantitatile de dioxid de carbon eliberate in atmosfera pana acum. Pe scurt insa acestea ar fi echivalentul, cel putin pana in 2016, a greutatii acumulate a 150 milioane balene albastre.

Stiai ca doar un procent de 10% este reprezentat de resursele regenerabile care produc energie la nivel mondial? Cel de 90% este gestionat prin arderea de resurse ce au la baza carbonul sau prin alte surse care nu sunt insa regenerabile. Este o problema ce si-a adus aportul in ceea ce priveste schimbarile climatice.

Cert este faptul ca resursele neregenerabile sunt folosite in exces. Sunt in deplinul lor element emisiile de CO2 in atmosfera, arderile de hidrocarburi, la care se adauga disparitia padurilor. Interesul este de a stimula producerea energiei prin surse care se regenereaza.

In acest sens a luat nastere Swytch-ul. Acesta pare sa fie o solutie de viitor, avand radacini in tehnologia moderna si vizeaza vesnica problema – incalzirea globala. Pe Criptomonitor.ro gasesti informatii detaliate cu privire la acest subiect, dar pana atunci poti citi si mai departe cateva lucruri de interes.

Swytch si ce urmareste aceasta colaborare

Prin colaborarea Swytch se are in vedere consolidarea pietei de energie regenerabila. Cum? Prin stimulentele oferite. Diversele nereguli care au la baza energia obtinuta din resursele care nu se regenereaza alaturi de solutiile blockchain si IoT au dus la aceasta colaborare.

Aceasta se desfasoara intre mai multe parti – constructorii de sisteme, consumatorii mari de energie, precum si comunitatea de finantare a energiei si de comercializare a acesteia. Scopul colaborarii? Se urmareste oferirea stimulentului necesar pentru producatorii de energie curata, astfel ca acestia sa furnizeze date si un consum verificabil de energie regenerabila.

Tot pe Criptomonitor.ro poti citi despre felul in care sunt recompensati producatorii, respectiv despre Swytch Energy Token – SET. Vorbim despre simbolul care are ca obiectiv stimularea investitiilor in acest tip de resurse (energia distribuita, proiecte eoliene, instalatii solare de retea).

In orice loc este produsa energie electrica se pot genera si valori Swytch. Este un mod de a crea seturi de date, ce vizeaza in principal furnizarea de acreditari geografice. Prin transferarea tokenului Swytch se are in vedere cresterea ritmului de a actiona, de a realiza investitii si de a adopta energia regenerabila.

De ce Swytch?

Este o colaborare valoroasa, care ofera numeroase avantaje. Lichiditatea este unul dintre acestea, fiind acordata pentru creditul oferit cand se creaza energie regenerabila, respectiv cand se renunta la barierele artificiale, cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Swytch se traduce prin oportunitati de investitii rapide. Prin acest ecosistem se are in vedere revolutionarea sistemului de creditare a carbonului. Cu siguranta ca masura aceasta va avea un impact enorm si ar creste numarul tokenilor alocati.

Sistemele de recompensare sunt optimizate. De asemenea Swytch are in vedere optimizarea sarcinii administrative din prezent, vizand reducerea nevoii de a realiza verificari resimtita de terte parti. Este un proces transparent, descentralizat cu ajutorul blockchain-ului si IoT.

As putea continua sa iti povestesc despre obiectivele ecosistemului, insa daca ti-am captat atentia te invit sa le descoperi personal, accesand platforma criptomonitor.ro.

Lasă un răspuns