Top 3 pompe submersibile ieftine

Fiecare dintre noi are un buget bine stabilit, care incearca sa acopere toate produsele de care avem nevoie, pentru casele noastre, pentru intreaga gospodarie.

Cand vine vorba despre alocarea unui buget pentru pompe submersibile, atunci in acest caz trebuie luate in considerare atat preturile, cat si caracteristicile de calitate ale produselor.

Pompele submersibile sunt dispozitive foarte importante, iar alegerea trebuie sa se faca cat mai bine cu putinta. De aceea, am pus deoparte 3 modele de pompe submersibile de pe site-ul www.pompe-submersibile.com.ro, care nu doar ca sunt foarte bune din punct de vedere calitativ, dar sunt si foarte accesibile din punct de vedere al pretului.

Una dintre cele mai potrivite pompe submersibile pentru diferite tipuri de aplicatii, este modelul de pompa submersibila de adancime Tornado 122, multietajata. Pompa are o inaltime maxima de pompare de 80 de metri si o putere nominala de 550 W.

Aceasta pompa poate fi folosita pentru cresterea presiunii apei, pentru umplerea sau golirea unor rezervoare cu apa si de asemenea este o pompa care poate fi folosita cu usurinta in sistem hidrofor.

Pompa poate fi folosita cu usurinta in segmentul casnic, iar pretul ei este cu adevarat adecvat pentru orice utilizator. Este important de stiut faptul ca pompele Jar sunt produse in Romania, de catre Tricomserv si reprezinta o adevarata etalare a calitatii.

O alta pompa submersibila care poate face fata cu succes provocarilor zilnice in ceea ce priveste lucrarile de alimentare cu apa, este electropompa submersibila Jolly 100. Pompa are un debit de 2.4 metri cubi pe ora si o inaltime de pompare de 60 de metri.

Ca si modelul precedent, pompa poate fi folosita atat pentru lucrari casnice, dar si pentru lucrari ce implica microintreprinderi sau activitati mai ample. Pompa poate deservi umplerii sau golirii de rezervoare, dar si alimentarilor casnice cu apa.

Ce-a de-a treia pompa in cadrul topului facut de catre noi, este pompa submersibila Tornado 130. Aceasta pompa, cu nume parca predestinat sau ales cu o foarte mare atentie, are o putere de 750 W si o inaltime maxima de pompare de 100 de metri.

Pretul este unul foarte accesibil, mai ales daca punem in balanta caracteristicile tehnice raportate la acesta. Vorbim despre o pompa robusta, cu un debit de 2.8 metri cubi, care poate functiona in regim de hidrofor, atunci cand se adauga la sistemul de instalare al pompei un vas de expansiune, un presostat, un manometru si o supapa de sens.

Fireste, alegerea unei pompe submersibile are in vedere un cumul de factori. Si pretul este important, insa in acelasi timp trebuie sa acordam atentie si caracteristicilor pe care le are un astfel de produs.

Nu intamplator, majoritatea producatorilor ne recomanda sa alegem pompele la sfatul specialistilor in domeniu, deoarece o alegere gresita ne poate conduce catre rezultate nu tocmai favorabile pentru proiectele noastre.

Cu toate acestea insa, o idee in ceea ce priveste aceste produse ne putem face doar analizand caracteristicile si preturile, urmand ca ulterior sa ne putem sfatui cu cei care chiar exceleaza in acest domeniu.

Lasă un răspuns