Sfaturi pentru optimizarea paginilor unui site

Optimizarea paginilor este procesul care va asigura ca site-ul dvs. functioneaza in cel mai eficient mod posibil in ceea ce priveste motoarele de cautare. Va recomandam sa discutati cu profesionistii, iar cea mai buna solutie este www.Danbradu.com. Urmatorii sunt pasii pe care ii puteti face pentru a va optimiza pagina:

  • Utilizati cuvintele cheie in titlul paginii. Plasati cea mai importanta expresie de cuvinte cheie aproape de inceputul titlului paginii. Nu puneti titlul site-ului dvs. pe fiecare pagina a site-ului decat daca incercati cu adevarat sa marcati acest nume. In acest scenariu, este de obicei cel mai bine sa plasati numele site-ului la sfarsitul titlurilor paginii.

 • Titlurile site-urilor mai scurte sunt, de obicei, mai bune decat cele foarte lungi.
 • Uneori mai suprapunem expresii de cuvinte cheie asociate in titlul paginii. Suprapunerea expresiilor de cuvinte cheie din titlul paginii va poate ajuta sa ridicati mai multe fraze de cautare. De exemplu, serviciile de marketing pentru motoarele de cautare profesionale ma ajuta sa obtin pozitii bune pentru (1) marketingul cu motoare de cautare, (2) marketingul cu motoarele de cautare profesionale, (3) serviciile de marketing pentru motoarele de cautare si (4) serviciile de marketing pentru motoarele de cautare profesionale.
 • Meta-etichetele nu sunt extrem de importante, dar pot ajuta. Meta descrierea ar trebui sa fie o propozitie sau un paragraf care descrie continutul paginii. Eticheta meta descriptiva poate fi vazuta in unele rezultate ale cautarii, asa ca doriti sa o scrieti pentru ochii omului si pentru a fi convingatori.
 • Eticheta pentru meta-cuvinte cheie probabil ca nu merita sa investiti timp, dar daca o faceti, ar trebui sa contina cuvantul dvs. cheie primar si greselile sale comune si sinonimele. Fiecare fraza de cuvinte cheie din eticheta de cuvinte cheie ar trebui sa fie separata prin virgula.
 • Utilizati un singur antet descriptiv H1 pe pagina dvs. care contine expresii de cuvinte cheie similare cu cele pe care le-ati vizat in titlul paginii. Acest lucru ajuta la intarirea titlului paginii.
 • Utilizati subcapitole descriptive (H2 sau H3) inainte de fiecare paragraf sau la fiecare cateva paragrafe. Acest lucru imbunatateste gradul de utilizare si ajuta la definirea paginii la care se refera motoarele de cautare fara a face ca pagina sa para ca fiind scrisa pentru un motor de cautare.
 • Utilizati liste cu marcatori si bolding pentru a evidentia continutul si a il face mai usor de citit.
 • Scrieti continutul pentru consumul uman. Daca scrieti exclusiv pentru motoarele de cautare, paginile se vor citi prost si nimeni nu va dori sa le priveasca.

Optimizarea paginii de start

Pe langa optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare, este, de asemenea, important sa optimizati pagina de pornire a site-ului pentru clienti, pentru a va asigura ca functioneaza eficient.

 • Asigurati-va ca pagina dvs. de pornire construieste credibilitatea si directioneaza consumatorii catre cele mai importante parti ale site-ului dvs.
 • Vizati fraza cu cel mai competitiv cuvant cheie pe pagina de pornire sau cu o pagina direct legata de pagina de pornire.
 • Legati-va la pagina dvs. de pornire de pe fiecare pagina a site-ului dvs. Includeti numele site-ului dvs. si / sau fraza de cuvinte cheie primare a paginii de pornire in legaturile text care indica spre ea.
 • Daca credeti ca site-ul dvs. este eliminat din rezultatele cautarii deoarece este prea concentrat asupra unui cuvant sau a unei fraze, poate doriti sa puneti linkul spre pagina dvs. de pornire dar doar sa spuneti ceva de genul „acasa”.

Lasă un răspuns