Pe aripi de blog in jos

Sunt mirat !

Ce face adolescentul tarziu de pe meleagurile virtual-mioritice. Isi face blog. Apoi il transforma in cutia lui cu nisip unde construieste castele, omoara indieni si cowboyi. Mai tarziu in drumul spre maturitate blogul se transforma intr-un spatiu refulant unde autorul scapa deseori de stresul examenelor si al problemelor cotidiene. Devine apoi un loc plin de eroi, de la Chuck Norris pana la Al Porcino, plin de anunturi, de la Novopress pana la concertul Muse, plin de critici, plin de greseli gramaticale si de exprimare, plin de feedbackuri scrise si verbale, plin…domne’… de toate prostiile din lume de care bloggerul nostru a dat pe parcursul drumului sau.

Am uitat ceva ? Probabil ca voi cei din public ma veti ajuta sa-mi completez lista de aberatii.

Am inceput cu „Sunt mirat!”. De ce ? Pentru ca aud de la un prieten de-al unui prieten vecin cu un prieten ca … „e interesant”. Chiar daca expresia tradusa in limbaj sincer are conotatii aluzive materne, e interesant ca „e interesant”. Aici mentionez si „grupul vesel de la Cluj + prietenii” care raspandesc de asemenea linkul de parca ar fi ceva „interesant”. Pentru acestia din urma, bancul lui Tom Hanks ramane valabil: „…. a good start”

P.S. De azi aveti si posibilitatea de a vota cu optiuni cuprinse intre „cool” si pana la „i disagree”.
P.P.S. Si haideti la Muse ca daca ramane stadionul gol se cam inchide granita cu vedete (exceptand pe cele muribunde) care ne calca gazonul.

Lasă un răspuns