Blog de dor si jale

Nu e blog de dor, ci mai precis unul de jale. Titlul e doar o parafrazare a celebrelor doine de dor si jale intinse dealungul veacurilor istoriei noastre ca popor.

Revin si caut vinovatii pentru cele intamplate. Primul pe lista nici nu poate fi pomenit. Nu de alta dar nu cred ca mi-ar sta bine pe post de paratrasnet. Al doilea este ditamai corporatia detinatoare de monopol. Ce am sa fac. Sa ma debransez si sa ma leg la… panouri solare sau mori de vant. Poate la casa mea, si nu la blocul altuia. Cel de-al treilea presupus vinovat este clar Bara si gasca lui de tiganci… pardon… cetatence de etnie rroma, (fu__-le m___a-n-c__) care m-au „blagoslovit” datorita damage-ului produs in apartamentul de pe Bega. Chiar. Mi-ai adus vreun cangur ? :))

Vinovati pentru ce ? Well, se pare ca cei de care nu ma satur eu, se satura ei de mine. Nu e vorba de nici o persoana, de nici un animal, si de nici o firma, ci de electrocasnicele mele (includ si pc-ul aici de cand l-am mutat in bucatarie). In decurs de doua saptamani cateva din entitatile cele mai apropiate mie s-au hotarat sa ma paraseasca. Acestea, Dumnezeu sa le aiba in preajma, s-au indepartat in frunte cu masina de spalat crapata in urma unui stop cardiac si o parasire a cuvei de axul principal. Nu la multa vreme dupa, datorita unei dureri sufetesti de nesuportat, pc-ul s-a dus si el din motive necunoscute inca. Sper ca acuma sa fie fericit si sa-si fi intalnit „role model”-ul vietii lui, HAL 9000. Am teminat coliva celor doua saptamani de chin azi la crapatul zilei odata cu gasirea frigiderului intr-o balta. Si chiar daca balta nu era de sange, stiam ca nici asta nu mai sufla. Asta e. E atata de gol in casa fara sufletele lor, chiar daca cadavrele lor metalice inca mai ocupa spatiul pe care odata stateau niste lucruri minunate, cu frica de Dumnezeu.

Ma rog doar sa nu ma paraseasca mixerul si radioul. Stiu ca si cei doi sunt apropiati si nu vor putea trai unul fara altul, asa ca va rog sa puneti doua lumanari la cei vii, pe langa cele trei in partea cealalta.

Va multumesc pentru atentie. „Am tras oblonul”

R.I.P.

Lasă un răspuns