Scrisoare deschisă către Inoplanet

Şampania, berile, microfoanele şi toată lumea ……. la karaoke. Mi se pare modul cel mai potrivit de a sărbătorii momentul decernării prem… francizei restaurantului Wu Xing către Ciupi. Conform articolului din Food Bar Magazine (articol serios), Clujul este oraşul binecuvântat în stil chinezesc de un orădean cu ajutorul bucureştenilor. E bine de ştiut unde ne vom petrece urmatoarele revelioane.

inoplanet-earthŞi acum, că tot e scrisoare deschisă catre sus numitul, urmeaza rugăminţile in legatură cu amplasamentul (ar fi de indicat între Observator si Haşdeu), cu apropiata dispariţie a maidanezilor din zonă („iubiţi şi câinii vagabonzi”), cu viitoarea franciză a Dragonului Roşu din capitală si cu absolut necesara… repet absolut necesara sală de karaoke decorată cu celebrităţi din Karaoke All Stars Championship. Recomand o deschidere oficială a restaurantului celor cinci elemente cu un mega concert Şcoala Vede… Shanta Karaoke Team cu super compilatia The Most Patetic Gay Love Songs.

Să nu uit cumva să menţionez aici locul unde Inoplanet îmi va trimite vorbe de har inapoi, pe măsura aberaţilor mele. Şi dacă aţi văzut vreodată vreun pui de gaină rătacit pe langă o baltă, vă informez nu are nici o legatura cu ce e in meniu.

BAFTA !!!

P.S. Pişti …ai legatura. By the way… Chuck Norris is white.

Lasă un răspuns